Mijn Yoga en ik

Mijn Yogalessen

Yoga is er voor iedereen en KAN ook iedereen. Yoga is er niet alleen voor lenige mensen. Yoga kan voor iedereen een uitdaging zijn. Voor zowel een beginner als voor een gevorderde.

Mijn yogalessen zijn iedere les variërend, net iets meer uitdagend en krachtig. Ik start met een energieke flow breidt daarna een aantal asana’s uit voor de souplesse van de spieren om vervolgens af te sluiten met een welverdiende Savasana (eindmeditatie). Een les duurt slechts 60 minuten en wordt gegeven in kleine groepen. Individuele aandacht en het overbrengen van de juiste techniek staan bij mij op nummer 1. Maar is ook vooral laagdrempelig in een ongedwongen sfeer. We sluiten af met een kopje thee en iets lekkers. Voel je vrij, comfortabel maar vooral erg welkom in mijn les. 

Hieronder een aantal stijlen die in mijn les zullen voorkomen:

Yang yoga is een energieke en krachtige vorm van diverse asana’s. 

Flow yoga is een continue bewegende vorm van yoga met weinig rustmomenten. Diverse asana’s volgen elkaar op in een les.

Yin yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga waar de verschillende soorten asana’s enkele minuten worden vastgehouden.

Hatha yoga is de meest klassieke vorm van yoga. De nadruk ligt hier op een rustige opbouw van de oefeningen en op een regelmatige ademhaling.

En wie ben ik?

Namaste!

Mijn naam is Daniella  en ik ben sinds 2003 actief in de sportwereld.

Ik heb eerst een allround master opleiding gevolgd aan de AALO en ben tevens gediplomeerd sportmasseuse.

Naast mijn jarenlange ervaring als aerobic- en sportinstructrice miste ik de andere kant van het sporten. Namelijk: de voldoening van lichaam en geest. Om dit te bereiken ben ik een integrale Yoga-teachers opleiding van 200 uur gaan volgen en heb dit ook met succes afgerond.

Nu, eenmaal in het bezit van de ervaring met de “harde” en met de “zachte” kanten van de sport, kan ik een volledig en divers programma aanbieden.

Vinyasa krama, dat wil zeggen, stap voor stap naar de plaats waar je heen wilt gaan. En dat is mij gelukt. Ik hoop dat het jou ook gaat lukken.

Doe mee met mijn les en ervaar het zelf. Je kunt je hier aanmelden.